Stearinlys

Stearinlysene er en af vore store artikler. Hvert år sælger vi ca. 12 tons stearinlys.Vi har et kæmpe udvalg af kvalitets-stearinlys op til 70-80% under normal butikspris.Næsten alt bliver solgt til kilopris. Vi opkøber overskudsproduktioner, udstillingspaller, »lykkepaller« og udvalgte varer.Har du ikke mulighed for at komme her til vores butik, så tjek lige vores webshop – mange af vores varer kan også købes der ?

billige stearinlys til jul

Vi har et meget bredt sortiment, som p.t. består af over 1000 forskellige slags stearinlys.ET MEGET STORT UDVALG PÅ ÉT STED!!

billige stearinlys til jul

Sortimentet består bl.a. af: Runde bloklys, firkantet bloklys, kuglelys, pyramidelys, stagelys, kertelys, flydelys, rustikke lys, glatte lys fyrfadslys, duftelys, figurlys, ADVENTSLYS, KALENDERLYS, DEKORATIONSLYS, juletræslys, udendørslys og mange flere, og lysene
findes i næsten alle farver.

Vi er meget opmærksomme på kvaliteten af vore lys, og selv om vore lys er billige,er de af en høj kvalitet, fordi vi opkøber overskud fra anerkendte fabrikker.

Som før nævnt bliver næsten alt solgt til kilopris. Som kunde tager man en indkøbskurv, og går så på opdagelse i butikken.

Ved kassen bliver lysene vejet, og man betaler pr. kg  .Ofte har vi hørt “koster det ikke mere” fra kunderne, så det er jo rart,både for køber og sælger.Brug også stearinlys som værtindegave, fødselsdagsgave, firmagave, julegave m.m.

VI HAR ALTID ET STORT UDVALG AF INDPAKKEDE GAVER,men vi kan også pakke ind efter eget valg – evt. forudbestilt.

billige stearinlys til jul

billige stearinlys til julKæmpe udvalg af bloklys, kuglelys m.m. i farver, der passer til enhver anledning, samt fyrfadslys med og uden duft samt sjove fyrfadslys med julefigurer til uhørt lave priser.

billige Udendørs stearinlys

Udendørs kuglelys fås i mange farver og er en meget populær artikel.

billige kalenderlys oester skovgaard
Vi har et usædvanligt stort udvalg i kalenderlys og adventslys til priser fra
5 kr. for kalenderlys og 20 kr. for adventslys.

adventslys oster skovgaard