JULETRÆER

 Køb, hent, fæld selv eller få leveret.
Juletræer normannsgran rødgranJuletræer med sne, på Øster Skovgård Julehandel

FÆLD SELV JULETRÆER 

Hos os er der mulighed for at fælde sit juletræ selv. Tag familien med på en hyggelig tur i skoven. Gå evt. ad NISSESTIEN, og find Jeres eget træ på vejen. Praktiske vogne kan lånes til at transportere juletræet hjem fra skoven, så man ikke skal bære træet.

TRÆER TIL AFHENTNING

I kan hente et fældet træ. Masser af flotte juletræer er opstillet på gårdpladsen, så det er let at betragte dem, og vælge det helt rigtige træ. Hvis man gerne vil vælge mellem mange træer, bør man besøge Øster Skovgård Julehandel og Nissesti!

IMG_2098 IMG_2084

Normannsgran (ædelgran)

  • 50 – 225 cm. høj: Fra 80 – 200 kr.
  • 225 – 400 cm. høj: Fra 250 – 400 kr.

Rødgran

  • 80 – 300 cm. høj: Fra 60 – 80 kr.

Høje juletræer

4 – 7 m. høje træer kan bestilles med kort varsel.
Ring og forhør om prisen på jeres store flotte juletræ, som skal være højere end de typiske juletræer. Bestil træer fra Øster Skovgård. Du kan få et højt juletræ med kort varsel og hurtig levering, eller afhentning. Op til syv meter høj. Bare ring og aftal nærmere. Vi finder nemt ud af det!

normann roedgran_juletrae
Alle træer er prismærket, så det er let at se prisen – også i skoven til »fæld selv«.Gode afmærkninger af priser på hvert eneste træ – også dit!
PottetræerJuletræer med mærker
Køb juletræer plantet i potter, fra 110 kr.. Køb dit nordmannsgran eller rødgran juletræ.
 Tilspidsning af træ
Der er mulighed for GRATIS netning af træet, samt tilspidsning af træets stab (stammen). Vi har alt udstyret til låns, men der er også friske drenge til at hjælpe dig.Det er hyggeligt at gå rundt og finde træet der passer perfekt i stuen!
  IMG_2086 IMG_2079

 

netning af juletraer på alttiljul.dk
DanishGerman