Julekalender poser med klistermærker numre 1 – 24 med Nis Family

39,00 DKK

Julekalenderposer med påtrykt motiv med nissepar i nissefamilien ved navn NisFamily. I pakken med de 24 papirsposer medfølger et ark klistermærker som røde hjerter med tallene 1 – 24, – et til hver af de 24 dage i december. Datotallene kan klistres direkte på kalenderposerne. Perfekte små papirsposer til julekalendergaver. Papirsposerne kan foldes ud, så de har en firkantet bund, – en såkaldt klodsbund, som måler 6 x 10 cm., når den er udfoldet. Posens højde er ca. 20 cm. og bredden er 10 cm.
Papirposerne er fødevaregodkendte og må derfor også bruge som godteposer til juleslik.

På lager

Varenummer (SKU): 45001511 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Kalendergaver til børnene – her finder du en nem løsning på indpakning og masser af gaveideer. 24 søde røde poser i papir til mindre julekalender gaver
Er du den fantastiske og gavmilde mor, bedstemor, moster eller faster som laver mange pakkekalendere til børnene, så se denne nemme måde at pakke kalendergaverne ind på.
24 søde røde poser i papir til mindre julekalender gaver. Poserne kan f.eks. hænges på en snor eller sættes i vindueskarmen eller måske på morgenbordet hver dag i december, som en lille overraskelse til dit barn. Du bestemmer hvad der skal ned i poserne. Højden på poserne er 20 cm. Bunden kan foldes ud, så papirsposen har en firkantet bund, som den faktisk kan stå på. Kalenderposer med dato, en til hver dag i december, er et julehit for alle børn.
Her på hjemmesiden alttiljul.dk finder du mange forskellige varer som er perfekte som kalendergaver til pakkekalender og adventsgaver til børn og voksne. Du kan gøre det i god tid inden jul, så du undgår stress og jag, for at få alle de små pakker bragt i orden. Og det er nemt at bestille online og få varerne sendt enten til din hjemmeadresse, din arbejdsplads eller til en af de mange GLS pakkeshops, som findes rundt om i landet. På den måde undgår du også, at dine børn ser hvad du køber. Du kan i al hemmelighed gøre dine indkøb og få dem tilsendt og gemt af vejen, så dine børn ikke opdager, hvad du har købt til dem. Se f.eks. det kæmpe udvalg vi har af sjove julespil til alle aldre. Der er lige fra ”SOFUS” spillet (spilles som SortePer), adskillige udgaver af vendespil / huskespil til de lidt mere avancerede spil som ”Julius´s Juleby” (en slags Matador-spil for børn) og ”Nissemor med slaw i” (kendes også som Bedstemor med slaw i) alttiljul.dk/produkt-kategori/diverse-julevarer/julespil-og-hobby/
Hobbyartikler er også altid et hit som kalendergave til børnene. Vi har mange forskellige hobbyposer, stjernestrimler, klippeark med kravlenisser og kræmmerhuse og meget meget mere.
Skal du lave pakkekalender til voksne finder du også her på hjemmesiden alttiljul.dk mange forskellige muligheder for gaveindkøb til kalendergaverne. Du kan tage et kig på siden med meget forskelligt julepynt
alttiljul.dk/produkt-kategori/diverse-julevarer/julepynt/ Der kan du bl.a. finde juletændstikker, juleservietter, juledug, nostalgiske vinylfigurer til vinduet, sjove nissehuer og meget meget mere.
Flotte stearinlys til jul er også en vare, som er perfekt til pakkekalenderen til en voksen person
alttiljul.dk/produkt-kategori/diverse-lys/
Kig dig omkring i vores julewebshop alttiljul.dk hvor du kan købe alt i julepynt og stearinlys til din jul.

Yderligere information

Vægt 0,2 kg
Placering

01-04-02

Du kunne også være interesseret i...

  • 24 små papirsposer med datoer og sødt nissepar til decembers pakke julekalender

    Julekalender poser med klistermærker numre 1 – 24 med Nissepar

    39,00 DKK
DanishGerman