Forside » Om os

Om os

Vi er en familie bestående af far Kaj, mor Pia, sønnerne Jakob og Mads og døtrene Nana og Lise. Efterhånden er der også kommet svigerbørn og børnebørn til.

jubilæum 2013 invitations billede

I 1985 købte vi ejendommen på Helstrupvej (nu hedder det Snerlundvej) og allerede indenfor det første år, plantede vi det første stykke jord til med rødgran-juletræer. I de følgende år plantede vi endnu flere træer, og  i dag har vi ca. 15 % rødgran og ca. 85 % normannsgrantræer. I alt har vi ca. 250.000 træer i forskellige aldre. Så vidt muligt bliver træerne formklippet, for at opnå det bedste resultat og i det hele taget bliver træerne passet omhyggeligt, for at lave de flotteste træer. Dette er fuldtidsarbejde for 3 personer hele året rundt.
Vi havde i 2018 25 års jubilæum med salg af juletræer.

Senere kom så ideen med at lave en gårdbutik. De gamle stalde blev renoveret, således at vi i dag har ca. 500 m2 indendørs opvarmet butik, der byder på stearinlys i alskens farver og faconer, forskelligt julepynt og brugskunst, dekorationsmaterialer og julecafé.
Derudover har vi en stor gårdsplads, som er fyldt til randen med juletræer, gran, fyrtoppe, adventskranse, pyntegrønt, vinterkranse og meget mere.

Vi må nok indrømme, at vi er en familie, der kan lide at handle. Vi synes det er sjovt at finde forskellige varer, som man håber på falder i god jord hos kunderne.

Vi vil gerne snakke med folk og gøre det hyggeligt for kunderne.

personale på alttiljul.dk
Her ses medarbejderstaben (og enkelte påhæng) i julesæsonen 2019.

Det er alle aldersgrupper, der besøger os. Det er hyggeligt, synes vi! Mange er kommet her igennem mange år, og man synes næsten, man kommer til at kende hinanden.

Vore 4 børn og svigerbørn er så vidt muligt engageret i »Julehandlen«. Det er et dejligt fællesskab, vi har omkring »Julehandlen«. Især vores NISSESTI har de brugt mange timer på. Om sommeren planlægger og udfører vi nye ideer til stien, og der fremstilles nisser og nissehuler. Men også alle andre nye ideer og tiltag er vi fælles om, og ”Julehandlen” er ofte samtaleemne i familien.

Udviklingen her på Øster Skovgård har bevirket, at vi i dag har 6 fastansatte medarbejdere, og i julemånederne er vi i alt godt 30 medarbejdere på fuldtid/deltid.

Vi håber på, at folk får en god oplevelse ved at komme på Øster Skovgård Julehandel. Vi lægger stor vægt på god kvalitet og god service.
Vi har også en lille legeplads som må benyttes, og ikke at forglemme så har kattene i vores butik en stor plads hos vore kunder.

julekatte

Kattene, og sommetider også små killinger, nyder hvert år julesæsonen med masser af opmærksomhed, og det ser også ud til at kunderne hygger sig med kattene.

Men selv om vi, i vores familie, har meget travlt i julemånederne med at stille varer frem, klippe gran, fælde juletræer, varme gløgg og æbleskiver og holde nissehulerne i orden på Nissestien, så bliver det også en rigtig dejlig jul hos os. Vi hygger os, som alle Jer andre, med vores familie, men samtidig tænker vi også tilbage på en fantastisk spændende julesæson med mange dejlige kunder og besøgende. Pludselig er her helt stille – meget mærkeligt efter 3 måneders gang-i-den – men så kan vi jo lige så stille begynde at tænke på næste julesæson:-)