Firma- og gruppearrangementer

Vores julehandel kan også, efter aftale, tilbyde at tage imod firmaer eller andre grupper, der ønsker at besøge os til et julearrangement. Dette skal være indenfor vores normale åbningstid, og man har her mulighed for at benytte alle faciliteter såsom gå på  NISSESTIEN,   kigge efter   JULETRÆ   eller   STEARINLYS   og andet julepynt, eller købe et traktement i   KAFFELADEN.Hvis Jeres firma/gruppe ønsker at forære Jeres medarbejdere/medlemmer et juletræ, traktement i Kaffeladen eller "bare" et gavekort til brug hos os, så kan det også lade sig gøre. Der skal laves en kupon med Jeres firmanavn på, som bruges som betaling hos os, hvorefter vi sender en faktura til Jer -  men ring eller mail til Pia og hør nærmere. Se tlf.nr. og mailadresse nederst på siden.Er I en større gruppe (mere end 15 personer) vil det være en god ide at reservere borde i KAFFELADEN ved at ringe til Pia på tlf. 24674338.Vores område, skov og gård er særdeles velegnet til børnefamilier, institutioner, skoleklasser m.m.Også ældreklubber, plejehjem og pensionistforeninger besøger os og hygger sig hos os. Har man mulighed for at komme en hverdag, vil der være bedre plads i KAFFELADEN men aftal det gerne med os i forvejen, så kan vi nemlig reservere borde til Jer.Vi kan udstede elektroniske fakturaer på EAN-numre til offentlige institutioner m.m. Der pålægges ekspeditionsgebyr på 35 kr.Der er for institutioner mulighed for, på hverdage, at sidde i KAFFELADEN, og spise medbragt mad mod en betaling af 200 kr. pr. gang. Hvis I køber æbleskiver eller måske drikkevarer hos os i KAFFELADEN, er det GRATIS at spise den medbragte mad. Tidspunkt skal aftales med os forinden. Ring til Pia på tlf. 24674338. Tilbuddet om spisning af medbragt mad gælder for instistutioner.  Vi kan desværre ikke tilbyde det til private grupper.Vi byder også velkommen til busselskaber. Arrangerer du busture, så ring og aftal et tidspunkt med os, hvor I kan besøge Øster Skovgård og nyde julestemningen med kaffe, kakao, gløgg og æbleskiver. Flere busselskaber har besøgt igennem de seneste år.Ring til Pia på tlf. 24674338 og aftal nærmere eller mail til Pia på  mail@alttiljul.dk

Vi har en stor parkeringsplads og mulighed for parkering og tilkørsel og udkørsel for busser. Vi har store flise belagte områder, så også kørestolsbrugere og andre gangbesværede har nemmere ved at komme rundt.

Indenfor i butikken er der plads til at kørestole kan komme rundt og vi har handicapvenligt toilet samt pusleplads til små børn.

Kurv

julgood2

ÅBNINGSTIDER:

Oktober, november og december:
mandag til fredag kl. 10 - 17.30
lørdag og søndag kl. 10 - 17
Sidste dag d. 23/12

24/12 - 28/2: Lukket

Fra marts t.o.m. august:
mandag til fredag kl. 10.30 - 15.30
OBS: Lukket alle helligedage samt
lørdage og søndage.

September:
mandag til søndag kl. 10.30 - 15.30

Selv om butikken har forskellige åbningsperioder henover året, så kan du HELE ÅRET købe stearinlys, og de andre varer på web shoppen.

Hurtig levering 1-3 hverdage fra bestilling.
KUN 49 kr. for leveringer op til 20 kg.
FRI FRAGT ved køb over 750 kr.

webshop

julg

fb

julgood2

Åbningstider i gårdbutikken:

Fra marts t.o.m. august:
mandag til fredag kl. 10.30 - 15.30
OBS: Lukket alle helligedage samt
lørdage og søndage.

September:
mandag til søndag kl. 10.30 - 15.30

Oktober, november og december:
mandag til fredag kl. 10 - 17.30
lørdag og søndag kl. 10 - 17
Sidste dag d. 23/12

 

Åbningstider i Kaffeladen:

2019:

9/11 - 23/12 Alle ugens
dage kl. 10 - 17.30

julg

youtube

julgood2

Følg med på vores nyhedsbrev og bliv opdateret med tilbud og arrangementer

 

julg

 

DanishEnglishFrenchGermanSpanish