Firma- og gruppearrangementer

Vores julehandel kan også, efter aftale, tilbyde at tage imod firmaer eller andre grupper, der ønsker at besøge os til et julearrangement. Dette skal være indenfor vores normale åbningstid, og man har her mulighed for at benytte alle faciliteter såsom gå på  NISSESTIEN,   kigge efter   JULETRÆ   eller   STEARINLYS   og andet julepynt, eller købe et traktement i   KAFFELADEN.

Hvis Jeres firma/gruppe ønsker at forære Jeres medarbejdere/medlemmer et juletræ, traktement i Kaffeladen eller “bare” et gavekort til brug hos os, så kan det også lade sig gøre.
Der skal laves en kupon med Jeres firmanavn på, som bruges som betaling hos os, hvorefter vi sender en faktura til Jer –  men ring eller mail til Pia og hør nærmere. Se tlf.nr. og mailadresse nederst på siden.

Er I en større gruppe (mere end 15 personer) vil det være en god ide at reservere borde i KAFFELADEN ved at ringe til Pia på tlf. 7060 5711

Vores område, skov og gård er særdeles velegnet til børnefamilier, institutioner, skoleklasser m.m.

Også ældreklubber, plejehjem og pensionistforeninger besøger os og hygger sig hos os.
Har man mulighed for at komme en hverdag, vil der være bedre plads i KAFFELADEN men aftal det gerne med os i forvejen, så kan vi nemlig reservere borde til Jer.

Vi kan udstede elektroniske fakturaer på EAN-numre til offentlige institutioner m.m. Der pålægges ekspeditionsgebyr på 35 kr.

Der er for institutioner mulighed for, på hverdage, at sidde i KAFFELADEN, og spise medbragt mad mod en betaling af 200 kr. pr. gang.
Hvis I køber æbleskiver eller måske drikkevarer hos os i KAFFELADEN, er det GRATIS at spise den medbragte mad. Tidspunkt skal aftales med os forinden.
Ring til Pia på tlf. 7060 5711
Tilbuddet om spisning af medbragt mad gælder for instistutioner.  Vi kan desværre ikke tilbyde det til private grupper.

Vi byder også velkommen til busselskaber. Arrangerer du busture, så ring og aftal et tidspunkt med os, hvor I kan besøge Øster Skovgård og nyde julestemningen med kaffe, kakao, gløgg og æbleskiver.
Flere busselskaber har besøgt igennem de seneste år.
Indenfor i butikken er der plads til at kørestole kan komme rundt og vi har handicapvenligt toilet samt pusleplads til små børn.

Ring til Pia på tlf. 7060 5711 og aftal nærmere eller
mail til Pia på  mail@alttiljul.dk

Vi har en stor parkeringsplads og mulighed for parkering og tilkørsel og udkørsel for busser. Vi har store flise belagte områder, så også kørestolsbrugere og andre gangbesværede har nemmere ved at komme rundt.

bustur til øster skovgård julehandel i herning

DanishGerman